Econoplan Group tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon kokonaispalvelut. Palvelukonseptimme peruskiviä ovat

Tunnemme yrittäjän sielunelämän ja yrittäjyyden lattiasta kattoon. Osaamme asiamme niin hyvin, että rusinat löytyvät jopa pakkopullasta - kirjanpidosta ja tilintarkastuksesta.

Panostamme voimakkaasti palvelujemme kehitykseen. Keskeisimmät kehitysprojektimme liittyvät sähköiseen liiketoimintaan asiakaspalvelussa ja palvelujemme tuotannossa. Tavoitteenamme on olla taloushallinnon e-busineksen etulinjassa, joten pystymme luontevasti vastaamaan yhä enemmän verkossa toimivien asiakkaidemmekin tarpeisiin.

Econoplan Group yritysryhmään kuuluu yksityisomistuksessa olevia vakavaraisia perheyrityksiä. Taivalta on takana jo vuodesta 1976, joten näkemystä löytyy sekä talouselämämme huipuista että notkelmista.

Helsingin Laskentatoimi Oy:n taloushallinnon operaattoriliiketoiminta (Helsingin Laskentatoimi, Tili-Olama, Pirkan Tilipalvelu) on siirtynyt tehdyllä kaupalla Suomen johtavan alan toimijan, pörssissä v. 2015 noteeratun Talenom -konsernin omistukseen. Oheisesta Helsingin Laskentatoimi Oy:n linkistä pääset Talenomin sivuille. Ryhmään kuuluvat yritykset:

Helsingin Laskentatoimi Oy

Tilintarkastus Oy Jyväsjärvi & Co

Credebet Ky

Havshagen Oy